e-bog om fiskene i Rødehavet

Gennem et par år har jeg arbejdet på en bog om de fisk, som man oftest ser, når man snorkler i Rødehavet.  Ligesom hæfterne om snorkling i Danmark, så gennemgås fiskene ikke systematisk (dvs alle hajer for sig, alle sommerfuglefisk for sig, osv), men er i stedet delt ind efter, hvor fiskene oftest kan ses (og der er ingen hajer med – dem ser man ikke så ofte). I løbet af 2019 vil hæftet komme på dansk.

forside til e-bog om snorkling og fisk i Rødehavet

Engelsk e-bog om de mest almindelige fisk du vil opleve på en snorkletur i Rødehavet.

 

Et par eksempler fra bogen:

Opslag fra e-bogen: Red Sea Snorkeling

Opslag fra e-bogen: Red Sea Snorkeling

Opslag fra e-bogen: Red Sea Snorkeling

Opslag fra e-bogen: Red Sea Snorkeling


Det fantastiske ved Rødehavet er, at man kan tage til en ny bugt eller et nyt rev – og opleve nye arter af fisk, som man aldrig har set før. Men det kræver, at man kender de almindelige arter først – og her hjælper det at få sat navn på fiskene. Fiskene har fantastiske farver og former – og ligeså fantasifulde navne. – Så på næste tur til Rødehavet kan hæftet hjælpe dig til at få øje på og huske kejserbrasen, titan aftrækkerfisk, kuffertfisk og deres andre slægtninge…

Og så får du også adgang til eksklusivt ekstramateriale – ekstra beskrivelser, fotos, videoer – på hjemmesiden www.redseasnorkeling.com, som supplerer bogens indhold.