Om snorkling.dk

Dette site er blevet til i direkte forlængelse af hæftet Snorkling for alle – oplev Danmark under overfladen fra Forlaget BIOS. Omdrejningspunktet er derfor snorkling i danske farvande. Fokus på det udstyr og de teknikker der er nødvendige for at få gode oplevelser langs kysterne. – og fokus på de dyr og planter – og andre oplevelser du kan få i Danmark.

Heldigvis er der mange som efterhånden har fået øje for at man også kan snorkle herhjemme, og ikke kun på rejsen sydpå. Noget som har været overset i mange år …

» Køb hæftet snorkling for alle her (brug rabatkode til fri fragt: snorklingfri)  …

 

snorkler med maske og dragt

snorkling i Danmark – kan lade sig gøre hele året med dragt på

Hvem skriver?

Det er primært mig – Dennis Lisbjerg – som skriver på sitet. Jeg er havbiolog fra Københavns Universitet. Jeg startede for alvor med snorkling og dykning gennem ungdomsskolen for mere end 30 år siden. Siden har snorkling og dykning været levevej eller hobby, herhjemme og i udlandet. I øjeblikket er snorkling kun hobby. Dagligdagen går med administration af forskellige havforskningsaktiviteter.

Denne side er meget mere end blot omtale af hæfterne. Så kom derfor gerne med forslag til tekster, videoer, links som er relvant for snorklere i Danmark.

Og hvis du evt har lyst til at skrive hér på hjemmesiden, så kontakt os gerne.

snorkling.dk/ BIOS
Vennemindevej 65, kld
2100 København Ø

CVR 19072630

Tlf 77 33 87 31