Snorkling – velkommen i vandet

snorkler med maske og dragt

Snorkling i Danmark – kan sagtens lade sig gøre hele året med dragt på

Den rigtig varme periode i september var guld, men efteråret er også på vej hos dyr og planter i havet langs kysterne. Krabberne og søstjernerne søger mod varmere, dybere vand, og ålegræsbladene rives løs af bølgerne i efterårsblæsten.

Men der er stadig spækket med liv langs kysterne. – Det er bare at tage ud og få nogle oplevelser!

Der er fx masser af kutlinger og pungrejer. Du kan også fange en fladfisk med hænderne. Se her … – eller andre dyr, hvis du tager på undervandsjagt.

I sensommeren/efteråret har vi set rigtig mange dræbergopler! – har du? – meld gerne tilbage til snorkling.dk på mail og fortæl om du har set nogle i dit område. Ved du ikke hvordan dræbergopler ser ud? – Så kig her:

Nu når det bliver tidligere mørkt og vandet stadig er relativt varmt, så kan du prøv noget vildt: lav natsnorkling med en speciel lampe og filter for øjnene og oplev fluoroscerende farver. – en syret og anderledes oplevelse. Se her:

Interesseret i nyhedsbrev, hvor du får lidt at vide om livet i havet? skriv dig op her:


Her på hjemmesiden kan du læse mere om de almindelige fisk, andre dyr og planter som du ser – men måske ikke kender navnet på – når du snorkler rundt langs de danske kyster.

Du kan også få gode ideer til, hvor du kan tage hen.