Online kursus: livet under overfladen

online kursus: livet i havet
Tag online kursuset, hvor du bliver introduceret til livet ved de danske kyster under overfladen.

Når du tager en dykkermaske eller svømmebriller for øjnene og får hovedet under vand, vil der åbne sig en ny verden, som ser helt fremmed ud. At snorkle ved de danske kyster giver dig oplevelsen af at komme hen et nyt sted. For du kender ikke dyrene, planterne eller landskaberne.

Med dette online kursus får du overblik over hvad der findes i havet omkring Danmark, og hvor du kan tage hen og opleve de spændende, flotte og farverige organismer, som gemmer sig på lavt vand. Hvor skal du fx tage hen for at fange fladfisk? – lege med tangnål? – eller møde rød-mønstrede søanemoner?

tangnål - fra online kurset: livet i havet
Tangnål – fra online kurset: livet i havet

Er der nogle dyr som er farlige? Hvordan kan du med fordel planlægge din tur? – Få overblik gennem kurset:

Modul 0: Introduktion til kurset (se gratis herunder).

Modul 1: kort om forskellen mellem økosystemer og landskaber i havet og på land. Vi gennemgår undervandslandskaber, og nogle af de helt almindelige planter og dyr som du kan møde på dine ture. Vi snakker også lidt om, hvor farlige dyrene i havet er.

Modul 2: giver overblik over hvad du skal tænke på og gøre, for at opleve livet i havet. Vi gennemgår nogle af de almindeligste fisk, og hvordan du får øje på dem. For de gemmer sig …

Modul 3: det er ikke alle steder, hvor det er lige godt at snorkle. I modul tre gennemgår vi, hvor du skal tage hen for at få gode snorkleoplevelser.

Se første modul gratis allerede nu, så du får en god fornemmelse af, om det er noget for dig.

Kurset tager i alt ca 60 minutter og er en kort fin introduktion til livet langs de danske kyster. Du får overblik og gode fif du kan tage med dig i vandet med det samme.

online kursus - livet under overfladen
Du kan få adgang til online kurset via Gumroad, hvor du bliver introduceret til livet ved de danske kyster under overfladen. Det koster kr. 99,-

Hvis du er i tvivl om kurset er noget for dig, så se første modul her:

Efter første modul kan du købe hele kurset (med de efterfølgende 3 moduler – i alt ca 60 min) via Gumroad.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så vil jeg foreslå at du: 1) køber kurset på Gumroad 2) ser et modul (eller dem alle), og hvis det ikke leve op til dine forventninger, 3) så skriver du blot tilbage, og så får du dine penge retur.