Fisk i Rødehavet (Det Røde Hav)

Koraller og fisk – hvis du gerne vil opleve de flotteste farver som livet under havet kan byde på, så vil jeg foreslå en tur til Rødehavet (eller Det Røde Hav, som det rigtig hedder). Her er de koralrev som findes tættest på Danmark – og der er yderligere fordele:
1) det er let og superbilligt at komme dertil
2) du oplever ingen tidsforskel, som gør dig groggy i hovedet (kun 1 times forskel)
3) det er et af verdens bedste steder at opleve store mængder af fisk – meget mere end steder i Caribien, og Asien

Så der er næsten igen grund til at holde sig tilbage.


Hvis du står foran en tur til Rødehavet, så kan det jo være rart at få overblik over hvilke fisk du vil opleve. Derfor har jeg, baseret på 15 års erfaring, lavet en liste over de 100 mest almindelige fisk som man altid ser på en snorkletur i Rødehavet. Uanset om man tager til Sharm el Sheikh, Hurghada eller Marsa Alam området.

Du kan hente listen gratis på Gumroad. Listen indeholder de danske artsnavne, videnskabelige artsnavne og engelske navne. 

danske navne på fisk i Det Røde Hav (Rødehavet)

danske navne på fisk i Det Røde Hav (Rødehavet)

Jeg har også lavet et hæfte med beskrivelse af de 100 almindeligste fisk så du kan få et overblik over hvor på revet du kan se dem  og lære hvordan de ser ud. 

 

snorkling og fisk i Rødehavet

Opslag fra hæftet om fisk i Rødehavet

Hæftet er på dansk, og kan købes i handlen herhjemme – fx i dykkercentre eller via forlagetbios.dk. Du kan få hæftet som ebog (pdf) via Gumroad. – det koster kun kr. 89,-
Læs mere om hæftet på hjemmesiden www.RedSeaSnorkeling.com

Skal du afsted til Rødehavet, så kan du også læse mere om hvorledes du udvælger et hotel med et godt koralrev lige uden for døren.

Hæftet kan købes i udvalgte dykkerbutikker, boghandlere og rejsebureauer. Læs mere om hæftet og Rødehavet koralrevsfisk.